Winnaar loting automatische incasso is bekend!

08 april 2024

Dit jaar werd onder de leden van TC Rhijenhof een jaar gratis contributie verloot. Iedereen die voor 15 februari 2024 automatische incasso had ingesteld, maakte kans op deze prijs. 

Op 5 april jl. heeft het bestuur een eerlijke winnaar geloot uit de lijst met leden met een geldige automatische incasso. De gelukkige winnaar is Liam Liem met lidnummer 11484. Van harte gefeliciteerd, Liam! Het bedrag van de contributie 2024 is inmiddels op je rekening teruggestort.
Dank aan alle leden die via automatische incasso hebben betaald. We zijn blij met de toename van het aantal incasso’s (het innen van contributie kost namelijk veel tijd!), maar we zijn er nog niet! Daarom nogmaals een oproep om het incasso in te stellen. En wie weet ben jij dan bij een volgende loting de gelukkige!

Hoe stel ik automatische incasso in?
Je kunt de machtiging invullen via de website van de tennisclub: www.tcrhijenhof.nl.

  1. Log in op de website via de knop ‘Mijn Club’ rechts bovenin het scherm met je bondsnummer (nummer staat op je KNLTB-pas).
  2. Gebruik hetzelfde wachtwoord als de KNLTB ClubApp (als je je wachtwoord niet meer weet: klik op ‘Wachtwoord vergeten?’).
  3. Ga in het menu bovenin naar: ‘Mijn gegevens’.
  4. Ga op de pagina in het menu hieronder naar ‘Mijn profiel’ (helemaal rechts).
  5. Klik op het vakje met het potloodje, naast de tekst: ‘Incassomachtigingen’.
  6. Klik het vinkje aan: ‘Automatische incasso toestaan’.
  7. Vul je bankgegevens in.
  8. Druk op ‘Wijzigingen opslaan’.

De loting is als volgt uitgevoerd: Vanuit de ClubApp administratie is door de administrateur een lijst in Excel gedownload van alle leden die op 15 februari een geldige automatische incasso hebben afgegeven. Door de bestuursleden Richard Olrichs en Ridder Ralph van der Hoff is de kolom met lidnummers van deze lijst gekopieerd naar het online lotingsprogramma ‘naamloting.nl’. Vervolgens is de loting gestart. Deze loting is opgenomen en als filmpje op de website gezet.

 

Nieuwscategorieën