Laddercompetities Sportsconnexion

 

 Op zoek naar een tennismaatje of wil je gewoon regelmatig een potje tennissen?

Heb je geen zin om te zoeken naar iemand van je eigen spelniveau om even tegen te spelen of zoek je een gemakkelijke manier om andere leden van jouw spelniveau te leren kennen? Dan heeft Tennisclub de Rhijenhof de TCR Clubladder voor jou! We bieden de Tennisclub de Rhijenhof enkelspel Clubladder (dames en heren) en mix ladder.

We gebruiken sinds 2023 weer de Sportsconnexion App!

De Sportsconnexion Tennisladder app: regelt voor jou elke twee een tennispotje tegen iemand van je eigen niveau op een moment dat jou uitkomt! TC de Rhijenhof heeft besloten om te stoppen met de tennisladder binnen de KNLTB club-app en komend tennisseizoen weer terug te gaan naar de vertrouwde Sportsconnexions Tennisladder app.

Bij deze app op je smartphone hoef je niet steeds zelf op zoek naar een tennismaatje, maar regelt deze app voor jou elke twee weken een tennispartij tegen iemand van je eigen niveau op een moment dat jou uitkomt.

Een tennisladder is fijn om als nieuw lid die die nog niet veel andere leden kent, snel je potjes tennis op je eigen niveau te spelen en om andere leden te ontmoeten. Ook voor degenen die al langer lid zijn is een ladder een uitkomst om regelmatig een potje te spelen, gewoon voor de lol of om wedstrijdervaring op te doen.

Elke twee weken begint een nieuwe ronde en krijgen de spelers een nieuwe tegenstander toegewezen. Via de app spreek je vervolgens samen een speelmoment af. Je kunt op elk moment van het jaar instappen, rondes overslaan (bijvoorbeeld als je op vakantie gaat) of stoppen.

Je speelt de gebruikelijke afhangtijd en telt de games door. De winnaar registreert de score.
Het is echt leuk dus download snel de app Clubladder via onderstaande link en schrijf je in voor 1 van de ladders.

Apple: Clubladder in de App Store (apple.com)
Android Clubladder - Apps op Google Play

Bij de registratie binnen de app geeft je je persoonsgegevens en je speelsterkte op en geef je
daarna aan aan welke ladder je deel wilt nemen en of je per ronde van twee weken 1 of 2 potjes wil spelen. De rest gaat vanzelf!

Hieronder nog een aantal handige linkjes: