Senioren

SENIOREN

Tennisclub de Rhijenhof stimuleert haar leden zo veel mogelijk om deel te nemen aan de KNLTB competities. Onze teams dragen met inzet, passie en spelplezier de naam van TC de Rhijenhof uit in de regio. Wij wensen onze teams ook dit jaar weer veel succes!

Op de competitie pagina’s is meer informatie te vinden over de teams en de standen.

Clubladder
De clubladder is de opvolger van de Sportconnexions clubladder. Zie alle informatie: https://www.tcrhijenhof.nl/laddercompetitie

Clubkampioenschappen
Direct na de zomervakantie (eind augustus) organiseert de TC de zeer succesvolle clubkampioenschappen. De onderdelen waar op ingeschreven kan worden zijn: Heren enkel – Dames enkel – Heren dubbel – Dames dubbel – Mix.
De clubkampioenschappen van de senioren en de junioren (in het weekend) worden tegelijkertijd gespeeld.

Competitie

In de maanden april en mei wordt de Voorjaarscompetitie gespeeld en in de maanden september en oktober de Najaarscompetitie. De indeling van de teams in de Voorjaarscompetitie moten voor eind december ingediend zijn en voor de Najaarscompetitie voor 1 juli. Voor de standen van de teams kan het beste worden gekeken op de website van T.C. de Rhijenhof of in de KNLTB.ClubApp.

Sponsoring
De bestuurs- en commissieleden informeren u graag over de mogelijkheden van sponsoring als sub- of hoofdsponsor of als adverteerder in het informatieblad, op de website, het afhangbord of op het flatscreen in het clubhuis.

Toernooien
Verder organiseert de TC veel gezelligheidstoernooien. Voor komend jaar staan het Park openingstoernooi, November Rain toernooi, de clubkampioenschappen, hte open Rhijenhof toernooi (georganiseerd door het park) en het winter indoortoernooi (georganiseerd door het park) in de agenda.

De precieze data zijn in de agenda te vinden.  

Tossen
De toss-dagen op de maandag en woensdag en de vrijdagochtend toss worden begeleid door leden van de toss commissie.
De toss momenten worden georganiseerd:

  • Maandagochtend toss 11.00 tot 13.00
  • Woensdagochtend toss 11.00 tot 13.00
  • Vrijdagochtend toss 10.00 tot 12.00

Vrijwilliger worden?
Binnen T.C. Rhijenhof wordt zeer veel vrijwilligerswerk gedaan. Het bestuur prijst zich gelukkig met de vele vrijwilligers, die hun werkzaamheden met veel kwaliteit, inzet en enthousiasme doen. De vereniging is van de vrijwilligers afhankelijk. Vanzelfsprekend maken vele handen licht werk en kan de vereniging altijd vrijwilligers gebruiken. Wanneer je interesse hebt om vrijwilliger te worden, ben je van harte welkom! Nadere informatie kan worden ingewonnen bij Wim Witteman ([email protected]).